2023. szeptember 28., csütörtök

Ganesha arat még 2-3 napig

 https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&

Micsoda nap-őrült,permanens doboló kórus szabályos ritmusképletekkel és traktor vontatta szent szobor élőkkel,v. teherautón a bálvány,előtte férfiak,majd nők felszabadultan táncolnak az iszonytató hangerőre,óriási nemtom hány wattos hangfalakból dübörög a mai popindus zene,v. épp a Bellaciao begyűrűzött témája...Vki kérdezett Ganesharól-úgy tűnik,h. közkedvelt,új barátom szerint legnépszerűbb istenség,akit minden évben ilyen tájt ünnepelnek 8-10 napon át.Ő az új kezdet,a bőség,a szerencsés anyagi lét...istene 4 karral és elefánt fejjel,de pontosan itt az ehelyt korrektnek tűnő wikipédiás leirat,plíz:

url=https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Gan%25C3%25A9sa&ved=2ahUKEwjgwKPd8s2BAxWIr1YBHUuCDpsQFnoECBEQAQ&usg=AOvVaw1a2XqoFnIbNNGDhAY6Oast

Most abbahagyom,mert a telefonomon nyomkodok,vmi módon nem tom megosztani a netemet a laptopomon,majd vmikor a suli wifijével ott folytatom.

Még annyit,h. előtte voltam az állatkertben,ami egészen más,mint nálunk,nagy zöld területen,s láttam messziről oroszlánt,bengáli tigrist és elefántot,közelről pitonokat,kobrát,krokodilt,aguanat...Good nighT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

+ after India

 ...az Air India Express nem akar fizetni,most ügyvéddel próbálkozunk... Csillu-csellómat szépen felújította-megcsinálta hangszerész mester ...